Loading... Loading...

Punt de Vista

Què és Punt de Vista?

Descobreix tot el que et podem oferir

Punt de Vista  és una botiga especialitzada en el disseny i la renovació d’espais domèstics, concretament de la cuina i el bany. Entenem les cases com uns espais vius que s’han d’adaptar al moment vital i a les necessitats de les persones que hi viuen.

És per això que, partint d’un projecte de disseny, que elaborem d’acord amb les necessitats, gustos i pressupost que ens marca el client, elaborem  un pressupost  100% personalitzat.

A partir d’aquí, dirigim, gestionem i supervisem la reforma.

Missió

Crear espais que estiguin en sintonia amb el moment vital i les necessitats de les persones que hi viuen. Els nostres dissenys són còmodes, pràctics i bonics. Amb els nostres dissenys proporcionem temps per viure experiències felices en família, en parella, amb amics o en solitari ja que optimitzem el temps que cal dedicar a ordenar o netejar els espais de la casa.

Visió

Punt de Vista vol ser una empresa de referència en l’àmbit del disseny interior català, reconeguda per la qualitat dels seus treballs: fets a mida i al gust del client.

 Valors

Empatia: Pensem en persones més que en clients

Confiança: Tenim total seguretat en els nostres productes i serveis

Dedicació: Posem obstinació i esforç en tots els nostres projectes

Compromís: Busquem la satisfacció total i absoluta dels nostres clients

Qualitat: Els nostres treballs estan realitzats per professionals especialitzats

L'equip creatiu

equipo creativo 1
equipo creativo 2
equipo creativo 4
equipo creativo 3

Tenim uns professionals 100% creatius i entregats

Passió per la feina ben feta

Les dues peces claus del nostre equip són la Jullye i la Sara. La Jullye és arquitecta i la Sara és dissenyadora d’interiors. Juntes són la simbiosi perfecta per realitzar treballs d’arquitectura interior.

Els apassiona redistribuir els espais, fer-los més bonics i funcionals, adequats a les necessitats de la vida d’avui en dia sense descuidar l’estil i l’estètica actuals.

El nostre equip tècnic