Les muntanyes ja comencen a estar enfarinades, les temperatures cada cop són més baixes i ja estem fent canvi de roba: els jerseis de llana, mitjons gruixuts i bufandes es tornen els protagonistes dels nostres armaris. Quan sortim de la feina el sol ja s’ha post i al cel hi apareixen la lluna i les estrelles. Des de l’Equip de Punt de Vista quan acabem la nostra feina només tenim ganes de tancar-nos a casa, posar-nos al costat de la llar de foc, tapar-nos amb una manta i beure’ns una xocolata desfeta o una tisana amb un bon llibre o una bona sèrie de Netflix. A vosaltres també us passa? 

 

Època de canvis, i tantes tardes i vespres a casa fan venir ganes de trencar la monotonia del nostre espai. Avui us proposem algunes idees per fer del nostre lloc un espai més acollidor seguint les tendències d’aquesta tardor-hivern i de la manera més econòmica possible, renovant el tèxtil interior. La revista Interiores ens proposa una sèrie d’idees presentades a la nova col·lecció de Riviera  

 

  • El color no és només un símbol d’estiu, a la tardor i l’hivern podem vestir casa nostra amb tonalitats que ens provoquin calma i tranquil·litat. Aquest any estan de moda els beixos, terres, roses, nudes i blaus clars 

 

  • Els estampats que més es porten són els florals i els de sèries geomètriques reposades, és a dir, símbols com sanefes inspirades amb l’art africà. 
  • L’estrella d’aquesta temporada és el vellut, que millor que aquest teixit tan calent i tan agradable? El trobareu en mantes, sobrellits i coixineres, sobretot. El color rosa empolsat és molt típic amb peces de vellut i combina molt bé amb les sanefes florals. A Riviera ens ofereixen un munt de productes de vellut de mil colors.  
  • El color or és un altre dels presents de la temporada, aporta calidesa i elegància, que combinada amb el color negre es magnifica.  

 

Les treballadores de Punt de Vista ja hem vestit casa nostra amb els colors de moda i ja hem provat les mantes de vellut que ens encanten per la seva lleugeresa, poder calorífic i un tacte molt agradable! 

I vosaltres?