Esteu cansats de veure la sala d’estar-menjador (un dels espais més versàtils de la casa i també on passem més hores) sempre igual? Teniu ganes de fer-hi algun canvi d’aquells que dóna la sensació que l’has canviat de dalt a baix o que hi dóna un aire completament nou? A Punt de Vista t’expliquem com pots fer-ho!

 

Abans de començar però, cal tenir clar que cada espai de la casa té un element estrella. En el cas de l’habitació, l’element estrella és el llit. A la cuina ho és l’illa i al menjador o sala d’estar el sofà. A banda del sofà també hi ha d’altres elements secundaris importants com són les cortines, les mantes, els gerros o els quadres. Sabent això, ja podem començar amb les 5 idees per redecorar. Preparats?

 

TAULA DE CAFÈ

És un element decoratiu funcional. Estan de moda les taules de cafè que són lleugerament altes, a dúo i amb detalls daurats. Posa’n una a la sala-menjador, al costat del sofà, i veuràs com canvia.

 

UN SOFÀ ROSA

Amb un sofà així triomfeu segur i no deixareu ningú indiferent! Sereu atrevits i donareu un toc de frescor al vostre menjador. Els colors rosa pastel són una alternativa elegant. A més a més, si el sofà és rosa pastel, escollir la resta de complements és infinitament senzill: combina amb grisos, tons color fusta i colors pastel.

 

SÚPER PRESTATGERIES XXL

Qualsevol sala d’estar-menjador amb una prestatgeria de grans dimensions darrere el sofà és garantia d’èxit! L’opció de col·locar prestatgeries a mode de biombo per dividir i redistribuir espais també és una opció que es fa servir de manera recurrent.

 

SOSTRES DECORATIUS

Està molt de moda cobrir els sostres amb patrons geomètrics, figures gràfiques i pinzellades de colors intensos i brillants. Només fent-hi algun d’aquests canvis tindreu la sensació que la vostra sala d’estar-menjador ha fet un canvi total.

VENTILADORS AL SOSTRE

Les modes ja ho tenen: van, vénen i quan menys t’ho esperen tornen amb més força. Això mateix ha passat amb els ventiladors, que tornen a ser tendència. Els actuals estan fets amb materials naturals i tenen un disseny elaborat que els dóna unes formes increïbles. Si poseu un ventilador a la vostra sala d’estar-menjador aconseguireu dues coses. En primer lloc, aportareu un toc “vintage” a l’espai. En segon lloc, tindreu una casa una miqueta més sostenible!