Com va la tornada a la rutina? Feixuga? A moltes cases ara es viuen aquells dies en què es desfan maletes de les vacances i es prepara la tornada a l’escola i a la feina. No sempre és fàcil i hi ha qui aprofita per reorganitzar alguns espais de casa.  Des de l’equip de Punt de Vista us recomanem que aprofiteu aquests dies per crear una petita àrea de descans a casa. I per què això?, us deveu preguntar. Doncs perquè tenir un espai de descans a casa és molt important. El secret és aconseguir crear una atmòsfera acollidora.

I aquesta atmòsfera acollidora com s’ha d’aconseguir? L’interiorista i decorador José Miguel Simón ho té molt clar. Preneu nota d’aquests senzills trucs i consells.

 

  • La il·luminació, com més tènue millor. Es recomana evitar llums intenses i blanques. Les llums càlides i indirectes són una bona opció. A més a més, ens permeten cuidar els ulls.
  • El sofà i els complements, com més còmodes millor.  El sofà ha de ser tovet, d’aquells que t’hi asseus i t’embolcalla. Ah, i com més gran millor.  Els coixins i els complements han de ser suaus i esponjosos.
  • Els colors, que siguin els adequats.  Per exemple, el violeta calma el cos i la ment. El blau fosc té un efecte sedant. El rosa calma i el verd es considera el color antiestrés ja que transmet sensació d’equilibri i harmonia.
  • Les olors també han d’ajudar-hi. L’aromateràpia funciona i molt! Si ambienteu la zona de relax amb espelmes de lavanda, cítrics, roses o canyella, veureu com canvia!
  • I una mica de música? L’ingredient de la música no pot faltar al vostre espai de relax! Això sí, aneu amb compte a l’hora d’escollir música, ja que si no és relaxant, l’efecte que causarà tampoc ho serà.
  • Tingues a mà tot allò que necessites. Pot semblar una tonteria, però quan t’asseguis o et tombis a la teva àrea de descans és molt important tenir a mà totes aquelles coses que puguis necessitar perquè no et calgui aixecar-te. Per guardar aquestes coses imprescindibles durant la teva estona de relax, pot ser útil una petita taula o estri de suport.

T’hem convençut? Aprofitaràs per crear la teva àrea de descans? A Punt de Vista podem ajudar-t’hi!