Vols començar les vacances fent un canvi d’imatge a la teva terrassa? Tens guardades a Pinterest un munt de propostes que t’agraden? Fas captures de pantalla de publicacions a l’instagram per agafar idees? Des de Punt de Vista us volem donar quatre consells molt bàsics perquè pugueu tenir la terrassa que tant us agrada en un tres i no res. Preneu nota.

 

Quan penseu amb els mobles de la terrassa cal tenir en compte dues premisses d’allò més importants: han de ser resistents i bonics. No sempre és fàcil trobar peces que combinin qualitat, funcionalitat i disseny. A partir d’aquí us heu d’anar fent diferents preguntes.

 

En primer lloc, és essencial tenir en compte l’espai de què disposem. Ser conscients de les possibilitats i les limitacions de l’espai ens ajudarà a l’hora de decidir la funcionalitat que li volem donar i la manera en què l’organitzarem.

 

A continuació, cal preguntar-se “quin estil volem que tingui la terrassa”. Moltes cases ja tenen un estil clarament definit i llavors cal decidir si volem que la terrassa segueixi la mateixa línia que la resta de la casa o, al contrari, escollir una opció decorativa totalment diferent. Si ens decantem per aquesta segona opció, és recomanable triar un estil i no fer barreges d’estils.

 

Ara qua ja sabem quin toc tindrà la nostra terrassa, cal preguntar-se com l’ordenarem. Tenir bon ull a l’hora d’escollir el mobiliari és vital per tenir un espai exterior bonic i pràctic. Les opcions modulars i plegables són d’allò més còmodes i útils. Una opció que sovint s’utilitza és la de penjar coses a les parets per alliberar més espai i evitar deixar-les pel mig.

 

Finalment, hem de fer una llista d’aquells elements imprescindibles que no poden faltar-hi. Tothom té clar que ha d’haver-hi una taula, cadires i un sofà. El que no es té tan clar és que els tèxtils hi juguen un paper important: els coixins, les catifes, els pufs… I, sobretot, penseu amb la il·luminació. Tingueu punts de llum en llocs propers a la taula i també als camins o llocs on hi hagi escales, no fos cas que algú prengués mal!

 

Ja ens fareu arribar una fotografia per veure com de bonica ha quedat la vostra terrassa!