Com s’agraeix poder prendre la fresca a la terrassa ara que ja ha arribat la calor! No hi ha res millor per carregar les piles després d’un llarg dia de feina que desconnectar una estona. L’aire fresquet del capvespre és fantàstic. Ara bé, si s’allarga l’estona de relax fins ben entrada la matinada cal anar en compte: a mesura que avança la nit també refresca! Segur que en coneixeu més d’un que ha agafat una bona galipàndria!

 

L’equip de Punt de Vista apostem per les xemeneies d’exterior per evitar que quan refresca s’hagi d’acabar forçosament la festa. És una bona opció per allargar les nits d’estiu a la terrassa, no? Actualment, hi ha un ampli ventall de xemeneies d’exterior portàtils, de disseny i que no cal fer obres per instal·lar-les. Aquestes xemeneies d’exterior, a banda de ser útils per les matinades fresques, també contribueixen a crear un ambient únic, acollidor i càlid.

chimenea-exterior

Els models que més es venen són aquells que funcionen amb llenya, gas o bioetanol. Ara bé, a part de combustible, hi ha una infinitat de models i dissenys que permeten trobar una xemeneia que encaixi d’allò més bé a cada tipus de terrassa.

Doneu un cop d’ull a les diferents propostes que fan els companys de Ideas y Tendencias INTERIORES i imagineu-vos com de boniques podrien quedar aquestes xemeneies a la vostra terrassa.