Amb l’arribada del bon temps, qui més qui menys comença a fer més vida al carrer. Qui té un pati, un balcó o una terrassa passa a fer-hi molta vida i les trobades amb amics, veïns i família es traslladen a aquests espais oberts. Moltes vegades però, hi ha qui disposa d’aquest espai obert però no té suficients recursos per arreglar-lo com li agradaria o bé reformar-lo.

 

A Punt de Vista, estem treballant en algunes reformes de terrasses i per inspirar-nos hem trobat un grapat d’idees súper low cost que potser us poden ajudar. Preneu nota que us les deixem aquí!

Soluciones-low-cost-para-decorar-tu-terraza-patio-o-jardín-Blog-T-y-D-10

 

La il·luminació que sigui low cost. Amb espelmes i tires d’il·luminació podeu aconseguir un ambient fantàstic a un cost molt baix. Una altra opció també és crear làmpares i portaespelmes amb pots de vidre.

 

Recicleu els marcs de fotos vells per convertir-los en jardineres. Sí sí, ho heu sentit bé. Els marc vells poden tenir una segona vida si se’ls posa un reixat a la part interna i s’hi pengen plantes.

Recicleu les llaunes de conserva. Si les netegeu i pinteu amb colors ben cridaners poden ser un test d’allò més original. Són una bona eina per crear horts urbans a la vostra terrassa.

Sabeu aquella escala de mà vella que volíeu llençar? Doncs no ho feu. Ben arreglada pot ser un magnífic prestatge per posar-hi plantes, elements de decoració o llibres.

 

Els palets són l’element estrella. Com que n’hi ha de diferents mides i tamanys donen molt de joc. És qüestió de polir-los i pintar-los del color que més ens agradi per convertir-los en taules, seients, jardineres, prestatges, tamborets, llits, gronxadors i tot allò que ens passi pel cap. Només heu de tenir en compte algunes coses abans de donar una nova vida als palets, com per exemple revisar que no portin termites o d’altres insectes, llimar-los bé i aplicar-los una capa tapa porus i una capa de vernís anti-humitat.

Troba caixes de fusta i tindràs un tresor. Sabem que costa un xic trobar-les però són un excel·lent recurs i cada cop estan més de moda. Poden ser prestatges, taules de centres, carros auxiliars si els col·loquem unes rodetes…

 

No us moriu de ganes de crear la vostra pròpia terrassa? Si us falten complements, podeu passar per la nostra botiga a veure si n’hi ha algun que us agrada!