A moltes persones, si els demanem que pensin amb lavabos suspesos a l’aire, gairebé segur que ho associaran a banys de disseny, luxosos i exclusius. Això a dia d’avui ja no és així ja que hi ha lavabos suspesos a l’abast de totes les butxaques.

 

Aquests lavabos suspesos a l’aire tenen uns dissenys més moderns i atractius a la vista que els tradicionals. A més a més, són més fàcils de netejar i alliberen espai en el conjunt del bany.

 

Quan diem que són fàcils de netejar ens referim a que amb una sola passada podem aconseguir una superfície neta i brillant. Al no tenir brida de descàrrega com els vàters tradicionals, no tenen aquells raconets difícils de netejar on s’acumulen gèrmens la majoria de vegades.

 

En els lavabos suspesos a l’aire les fixacions estan ocultes i la cisterna queda empotrada a la paret. Existeixen lavabos amb diferents volums de descàrrega que es poden adaptar a les diferents necessitats. També és cert que la instal·lació d’aquests lavabos requereix l’existència d’un mur que tingui espai suficient perquè hi càpiguen els elements necessaris. La instal·lació és una mica més laboriosa que la d’un vàter tradicional i per això el cost que té resulta un xic més elevat.

rimfree-8-full-visual

Els lavabos suspesos a l’aire són una combinació perfecta de disseny, comoditat i funcionalitat. Ofereixen lleugeresa visual i són tan fàcils de netejar que si els proveu no en voldreu cap altre!

Noken-Porcelanosa-sanitario-HOTELS-suspendido