Les escombraries sempre són un maldecap a la cuina. A banda de les olors desagradables que pot generar la orgànica, trobar espai suficient per posar-hi tots els cubells necessaris per reciclar és complicat. Tradicionalment, el cubell de les escombraries es posava a l’armari de sota l’aigüera. Hi ha qui les té en un raconet de la cuina o fins i tot al balcó, per evitar les males olors.

Quan a Punt de Vista estem treballant en una reforma d’una cuina, molt sovint els clients ens pregunten “i on posarem les escombraries?”. Nosaltres, els oferim una opció que resulta pràctica i, a la vegada, manté l’ordre a la cuina i no en trenca la línia estètica.

2018-09-26 10.41.02 HDR

A Punt de Vista apostem per colocar els cubells en el moble baix de sota l’aigüera. Oferim dues opcions: cubells de la marca FRANKE per mobles baixos amb porta, de 45 a 60 centímetres d’ample. Hi encabim de 2 a 4 cubells. Quan a sota l’aigüera hi col·loquem calaixos de 80, 90, 100 o 120 centímetres, hi posem cubells de la marca TECNOINOX.

Us deixem algunes fotos perquè us en pugueu fer una idea. Si voleu fer-nos una consulta per saber com es podrien encabir aquests cubells a la vostra cuina, escriviu-nos!