Quan arriba un projecte de reforma a Punt de Vista, el primer que fem és preguntar als clients com s’imaginen la seva nova cuina, menjador o bany. A partir del que ens diuen i de la nostra experiència professional confeccionem una proposta.

A l’equip de Punt de Vista ens agrada evitar els mobles alts sempre que això sigui possible. Les cuines no en són pas una excepció. Els mobles alts no són pràctics ni còmodes i trenquen la línia estètica de la cuina.

Quan fem la reforma d’una cuina, molt sovint la plantegem amb pocs mobles alts i els pocs que hi ha, amb portes que s’obren cap a dalt. Fa uns anys tots els mobles que es posaven s’obrien cap als costats. Qui no s’ha donat un cop al cap amb la porta d’un armari oberta? Fa mal, oi? Amb els armaris que s’obren cap amunt això no passa mai. A més a més, ofereixen una visió molt més completa de tot el que hi ha a dins i en el conjunt de l’espai projecten una imatge molt més neta.

Als clients els presentem les dues propostes: amb armaris que s’obren cap als costats i amb armaris que s’obren cap a dalt. Llavors, els expliquem els avantatges i inconvenients de cada una de les propostes. Els que s’obren cap amunt són un xic més cars però són més pràctics en molts aspectes. Els mobles que toquen al terra de la cuina, els fem sempre de manera que siguin 100% calaixos.

 

Per acabar, compartirem amb vosaltres un truc per descobrir a simple vista cap a on s’obre la porta d’un moble. Si és una porta apaisada, s’obre cap amunt i si és allargada s’obre cap als laterals. Us animeu a posar-ho a prova?