Quan ens toca reformar una cuina, ben sovint els clients hi volen posar un rentaplats. En alguns casos el col·loquen per primera vegada i en d’altres ja en tenien a la cuina anterior.

Aproximadament el 50% dels clients ja disposava de rentaplats amb anterioritat. Alguns tenen un rentaplats blanc i d’altres el tenen d’acer. A l’equip de Punt de Vista, preferim el blanc ja que el d’acer acaba quedant tacat perquè gairebé sempre es toca amb les mans molles.

Sempre que el client ja té el rentaplats li recomanem que l’aprofiti i a l’hora de dissenyar la reforma, tenim en compte que serà de lliure col·locació, que vol dir que en l’estructura global de la cuina l’aparell no queda dissimulat. No obstant això, deixem els 60 centrímetres justos perquè s’hi pugui posar una rentaplats incrustat quan el que tenen s’espatlli.

Per què a Punt de Vista preferim els rentaplats integrats? Per una raó molt senzilla. Perquè ens permeten crear unes cuines molt més ordenades en el sentit que visualment només es veuen mobles. Aquesta fórmula ens permet mantenir l’harmonia estètica.