Quan ens entra un projecte de reforma o de construcció d’una cuina o d’un lavabo a partir de zero, a Punt de Vista sempre fem la mateixa pregunta als clients. “Els acabats com els voleu?”. Tot seguit els oferim les tres opcions existents: tot amb ceràmica, tot amb pintura o meitat i meitat.

N’hi ha que ho tenen ben clar de seguida. D’altres s’ho han de pensar una mica més i ens pregunten “Si fos la teva cuina què faries tu?” o bé “Com ho faries si el lavabo fos teu?”. Després d’haver respost aquestes preguntes un grapat de vegades i amb l’experiència de pilotar nombroses reformes, l’equip de Punt de Vista tenim un grapat d’arguments i els volem compartir amb vosaltres.

La ceràmica és molt bonica però pot tenir un handicap: passa de moda molt de pressa. Hi ha ceràmiques molt extremades que visualment són molt atractives però que al cap de pocs anys es veuen antiquades perquè la moda del moment aposta per d’altres dissenys. És per això que a Punt de Vista prioritzem ceràmiques més clàssiques, majoritàriament de tons blancs o grisos. En un lavabo normalment fem la dutxa 100% de ceràmica i també el frontal de la pica, ja que és la part que s’esquitxa. La resta, ens agrada fer-la amb pintura per un motiu molt simple: només canviant el color de les parts pintades pots tenir un lavabo o una cuina nova amb una inversió mínima. És molt més econòmic pintar una part que no pas canviar-ne la ceràmica.

No obstant això, hem realitzat obres de tota mena: cuines 100% de ceràmica, cuines amb ceràmica fins a l’alçada d’1,46 metres i la resta pintat, i també banys amb ceràmica fins al metre vint i la resta pintat.

Quina opció us fa més el pes a vosaltres?