El dia a dia fora de temporada de vacances és del tot frenètic en moltes llars, sobretot quan hi ha canalla. Els matins es converteixen en una odissea: mentre els nens esmorzen, els grans preparen la carmanyola del dinar, ara un acaba d’esmorzar i vol mirar els dibuixos animats a la televisió, ara l’altre vol jugar una estona…

I si els matins ja són caòtics, els vespres encara ho són més. S’ajunten rentadores per posar i per estendre, dutxar els nens, preparar el sopar… A tot això cal sumar-hi que els nens no estan gens cansats i tenen ganes de jugar o de mirar la televisió. Segur que molts us heu sentit identificats amb aquestes escenes quotidianes. És per això, que a Punt de Vista, en la línia d’adaptar les llars al moment vital de les persones que hi viuen, hem fet algunes reformes en què hem obert la cuina al menjador per fer més fàcil la vida a les persones que hi viuen.

Aquesta distribució de l’espai que combina cuina i menjador permet cuinar mentre “controles” els petits que juguen al menjador. També permet guanyar espai, tant a la cuina com al menjador, ja que desapareix un envà i s’optimitza l’espai.

A continuació, us deixem algunes fotografies de l’abans i el després d’una casa i un pis en què vam obrir la cuina al menjador. Pensem totes i cada una de les reformes per aconseguir millorar la qualitat de vida dels clients. Esperem que us agradi tant com els va agradar als propietaris!