Quan un client arriba a la nostra botiga, el primer que fem és intentar que ens expliqui amb el màxim de detalls possibles i de concreció quins problemes té en el seu espai. Llavors, també li demanem com se l’imagina ara que té davant l’oportunitat de fer-lo nou.

És fascinant veure com els canvia l’expressió del rostre. Quan t’expliquen els problemes que tenen amb l’espai actual, ho fan amb un posat seriós i fins i tot amb un punt de tristesa. En canvi, quan els preguntes com s’imaginen el nou espai, gairebé tots somriuen.

Curiosament, els costa donar molts detalls de com volen el nou espai. Els costa visualitzar-lo al complet. Alguns tenen clar quins colors hi volen, d’altres què no hi volen de cap de les maneres, alguns ens donen carta blanca… Però a tots ells els costa fer-se una idea real de com serà el seu futur espai. I és d’aquí d’on neix la idea de Punt de Vista d’entregar els projectes amb 3D.

 

Elaborem unes propostes tridimensionals que permeten als clients passejar-se per la seva futura cuina, visualitzar on guardaran el plats i quina de les quatre cadires de la taula serà la seva. Imaginar-se fent un bany relaxant al nou lavabo o bé les seves dues filles compartint mirall mentre es posen ben guapes.

Hauríeu de poder veure la cara que posen els clients quan els mostrem les propostes. Obren els ulls i somriuen. Per fi són capaços d’imaginar-se l’espai i ajudar-nos a fer-hi totes aquelles apreciacions que faran el seu dia a dia a casa molt més fàcil!