Loading... Loading...

Verd que et vull verd

La llista de necessitats dels clients era bastant clara i concisa: un espai funcional i pràctic on el cuinar fos una activitat compartida pels membres de la família i gaudida amb els amics. L’espai que emmarcava aquestes premisses estava delimitat per 2 portes que comunicaven al menjador i al passadís. Davant aquesta situació es va decidir separar les àrees de rentat, preparació i cocció de l’àrea d’emmagatzematge i neteja. A la zona de treball es va introduir un color fresc com el verd festuc que era el color favorit dels clients. El blanc en mobles alts i columnes serveix de contrapunt al verd. Per aprofitar al màxim l’espai es va integrar la campana en els mobles alts.

Verd que et vull verd

Reforma d'una cuina

Terrassa, Barcelona

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest