Loading... Loading...

Un cinema a casa

En aquest menjador hi confluïen diversos usos. A més a més de socialitzar en família i/o amb els amics, menjar, veure la TV, escoltar música, entre altres coses, s’hi havia incorporat una pantalla de cinema amb el seu corresponent projector.

La vida de la família havia anat canviant i calia dissenyar el menjador d’acord a les noves necessitats. L’objectiu primordial dels clients era renovar el mobiliari que pertanyia a un altre menjador d’una residència anterior.

Nosaltres vam estudiar l’espai i els hàbits dels clients. A partir d’aquí vam redistribuir  l’espai perquè des de qualsevol angle es gaudís de la bella vista i de la pantalla de cinema, que es va integrar en un fals sostre nou. Vam dissenyar un moble -contenidor que integrava la xemeneia rústica en un estil modern. Es va revestir el sòl de parc per donar-li un toc càlid.
Tot l’ambient és molt neutre (parets blanques i sòl de roure) i el toc de color el dóna la paret del fons del moble-contenidor, que és d’un vermell intens igual que el del llum de pantalla que penja sobre la taula del menjador, feta també a mida.

Un cinema en casa

Renovació d'un menjador

Matadepera, Barcelona

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest