Loading... Loading...

En tons beige

La distribució anterior d’aquest bany dificultava l’ús del mateix, la banyera estava situada en paral·lel amb el lavabo i el WC quedava al mig, l’espai lliure entre totes les peces era mínim. Per aquesta raó els clients desitjaven buscar una solució que no només aprofités millor l’espai, permetés emmagatzemar més productes d’higiene i bellesa, a més de facilitar la neteja, si no que a més renovés estèticament la imatge del bany per tal d’aconseguir una zona de relax i evasió. El primer que es va fer va ser situar la dutxa al fons i enfrontar el lavabo amb el WC a l’entrada. La solució per al lavabo va ser ampliar al màxim el taulell, utilitzant un material resistent a la vegada que bell: silestone, i col·locar un moble acabat en xapa de fusta per sota. El gran mirall duplica la percepció d’amplitud de l’espai. Per al WC es va triar un model suspès que aporta elegància i practicitat al conjunt. Les aixetes son de la casa GROHE. Per al revestiment de les parets i el terra es va utilitzar ceràmica Porcelanosa.

En tons beige

reforma d'un bany

Piera, Barcelona

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest