Loading... Loading...

En mig del camp

Aquest obra, localitzada a una casa de nova construcció, comptava amb molt d’espai i bones vistes. La casa està  envoltada de molta vegetació a la vegada que es troba en una zona de poca densitat. Al lloc es percep una calma i tranquil·litat total, que els clients  volien veure reflectida en el disseny. Així que es va decidir fer servir colors clars per a les zones de rentat, cocció i preparació, sense contrastar amb el taulell, i els colors forts per a la zona d’emmagatzematge. Al mig es va situar una illa de fusta que serveix per menjar còmodament, a la vegada que ofereix calidesa a l’espai,  que compta amb una part d’acabat en silestone que permet preparar menjars mentre  es  parla   amb les visites.

En mig del camp

Reforma d'una cuina en un entorn rústic.
Sant Pere de Vilamajor.

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest