Loading... Loading...

Elegant i sociable

Aquesta cuina pertany a una parella de mitjana edad a la que li agrada molt cuinar. Ells volien canviar la distribució de la cuina perque l’anterior dificultava la feina, a més que l’acces a la mateixa conectava amb el vestíbul, cosa que  treia privacitat, i l’allunyava del menjador, obligant a realitzar llargs recorreguts entre un espai i altre. Per una altra banda l’estética era desfasada dels temps actuals, s’havia de renovar!. Es va decidir separar la zona de cocció i rentat de la de enmagatzematge, incorporant una península que serveix de zona de preparació i office segons les circumstancies, agrupant el rebost, nevera, forn i micro, així com l’armari neteja en columnes. D’aquesta manera la parella podría preparar els apats situant-se un davant de l’altre a la península, podent compartir confidències, i després podríen mejar junts mirant a l’exterior.

Elegant i sociable

Reforma d'una cuina.
Terrassa, Barcelona

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest