Loading... Loading...

Cuina de color gris i blanc

Aquesta cuina, dissenyada per a una parella jove en una casa d’obra nova, projectada per l’arq. Manel Casellas, s’obre al menjador i a la terrassa amb la intenció de ser part activa i determinant de la vida social d’aquesta llar. Aquesta obertura pot variar, segons convingui, per mitjà d’una gran porta corredissa que discorre entre la cuina i el menjador.

Es distingeixen 2 zones perfectament diferenciades: els mobles columna per a l’emmagatzematge, amb columnes de prestatges, calaixos de gran capacitat i frigorífic integrat, i la cocció, format pel forn, el microones i la cafetera, tots totalment acoblats als mobles i en harmonia visual.

A l’altre costat, una península engloba les zones de rentat, preparació i cuinat dels aliments. A nivell estètic s’han utilitzat colors molt neutrals: el gris, el blanc i el negre. Els materials escollits són bastant resistents: estratificat mat per a les portes, silestone blanc brillant per al sobre del taulell i granit negre anticato per al frontal, produint un contrast brillantor-mat.

Cocina en gris y blanco

Disseny d'una cuina en gris i blanc
Masquefa, Barcelona

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest