Loading... Loading...

Amb vistes a la muntanya

Aquesta cuina, de reduïdes dimensions, oberta al menjador havia de complir numbroses funcions, algunes propies d’una cuina i d’altres propies de un safareig. Resoldre aquesta premissa de forma pràctica, alhora que estèticament agradable, era la clau per decidir la compra d’un pis d’obra nova situat en una ciutat de Veneçuela. El disseny va consistir en una distribució en forma d’U, amb la zona de rentat cap a la finestra, la zona de cocció al mig, i la zona d’emmagatzematge i conservació d’aliments en el tercer costat. El material d’acabat dels mobles va ser laminat estratificat (fòrmica) imitació fusta wengue que contrasta amb el color clar del granit dels fogons. Aquest material es va estendre als frontals de la cuina, així es protegeix i decora la zona que més es pot embrutar amb el treball de rentat, preparat i cuinat. Els electrodomèstics es van escollir de petit format per als estàndards del país per integrar-lo en la pròpia magnitud del projecte.

Amb vistes a la muntanya

reforma d'una cuina

Veneçuela

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest