Després de diverses operacions de maluc, en Lluis va poder tornar a casa mentre durava el llarg procés de rehabilitació. Arran de les operacions, la mobilitat del Lluis havia minvat molt i la banyera que tenia al lavabo ja no li resultava gens pràctica. A més a més, es tractava d’un bany antic, al qual li convenia un canvi d’imatge. Va ser llavors, quan el Lluis ens va venir a buscar perquè li reforméssim el bany, volia un bany que estés en sintonia amb l’etapa vital en què es trobava.

La primera intervenció que l’equip de Punt de Vista va fer al bany del Lluis va ser canviar la distribució. Al bany antic hi havia la banyera al fons, en un costat el lavabo i a l’altre el vàter i el videt. El que es va fer va ser: canviar la banyera per una dutxa, suprimir el videt i posar-hi el lavabo en el seu lloc. L’equip de Punt de Vista va aliniar les tres peces sanitàries amb l’objectiu de deixar més espai a l’altre costat per poder-hi posar un moble més gran i una dutxa més espaiosa. Aquesta nova distribució donava una imatge d’espai i lleugeresa enorme en comparació amb l’altre bany!

Detalls del nou lavabo del Lluis
  • El vàter és suspès a l’aire
  • La paret i el moble del lavabo tenen la mateixa alçada, cosa que permet col·locar-hi una única peça de marbre. Aquesta peça té forma de P i és més ampla a la part de la pica. El mateix moble té tres calaixos de gran capacitat per guardar-hi estris del lavabo.
  • De la dutxa cal destacar-ne el tancament amb vidre transparent i la dutxa tropical per potenciar l’efecte spa. Les dutxes tropicals tenen nombrosos beneficis per a la salut de les persones i, en el cas del Lluis, van considerar que li seria beneficiós per fer més lleuger el procés de rehabilitació.
  • El mirall del lavabo és molt gran amb la voluntat d’incrementar la sensació d’espai. A la part superior hi ha un aplic que conté llums i que aporta un toc únic al conjunt del bany.
  • Els accessoris de bany que es van escollir són d’aspecte minimalista ja que el bany és petit i calia que fossin uns accessoris funcionals i a la vegada poc voluminosos. La marca Cosmic va proporcional el que s’estava buscant amb els seus complements de bany de la línia Architect.
  • Una de les peticions que va fer en Lluis és que els acabats fossin en color gris i blanc i així es va fer.

El dia a dia del Lluis amb el seu nou bany és molt més fàcil. Ara sí que té un bany que està en sintonia amb el seu ritme de vida!