La Genevieve va entrar a Punt de Vista i ens va plantar un repte dels grans sobre la taula. A nosaltres ens agraden els reptes perquè posen a prova la nostra creativitat i enginy. També són aquelles grans oportunitats per aprendre!

 

La clienta havia heretat un bany que no li agradava gens. A més a més, li resultava poc funcional i pràctic. El bany no estava en sintonia amb ella ni amb la seva situació personal. “Vull un bany nou que reflecteixi la meva personalitat”, ens va dir. Caram, quin repte!

 

Vam començar a prendre nota del que la Genevieve ens deia i vam establir les pautes o directrius que ens calia tenir en compte a l’hora de posar-nos a crear.

1-  Havia de tenir un toc rústic i rural

2- Havia d’aconseguir traslladar la clienta al seu Canadà natal

3- No hi volia el videt

4- Calia mantenir la banyera perquè li anava fantàstic per banyar els dos fills petits

5- La pica havia de ser suficientment gran com perquè la poguessin fer servir dues persones alhora.

BANY RÚSTIC

Amb aquestes directrius i desitjos de la Genevieve damunt la taula, vam posar-nos a treballar. Ho vam resoldre de la següent manera.

  • La fusta d’estil rústic havia de ser l’epicentre del món que vertebraria el nou bany.
  • Aquesta fusta d’estil rústic la vam combinar amb ceràmica d’estètica antiga tant per a les parets com pel terra.
  • Per les parets vam escollir una ceràmica blanca, amb forma de petits rectangles i d’acabat irregular. Al lloc on hi anava la banyera, la ceràmica ompliria la totalitat de la paret. A la resta d’espai, només una part ja que la resta aniria pintada d’un fantàstic color verd que havia escollit la Genevieve.
  • La ceràmica del terra era de gran format i tenia un estil de mosaic hidràulic amb colors terrosos magnífic. Ens encaixava a la perfecció amb l’estil rústic.
  • El gran protagonista del bany era el moble del lavabo, que el vam fer dissenyar de manera especial i exclusiva per a la Genevieve. Es tracta d’un moble amb 5 potes, quatre grans calaixos i un prestatge. Els tiradors del moble són de color negre per accentuar encara més el toc rústic del moble.
  • La pica, tal com ens va demanar la clienta, era molt ampla. Permetia que dos adults o dues criatures la fesssin servir a la vegada sense molestar-se.
  • Vam apostar per posar dos mobles-mirall que permetessin guardar estris de bany a l’interior.
  • Les llums del lavabo que vam triar són d’estil vintage total, les quals acompanyades dels accessoris de bany negres, reforcen l’estil rústic del bany.

A la Genevieve li va encantar la proposta i està més que satisfeta amb el resultat. És un lavabo pràctic i funcional, que s’adapta a les seves necessitats i que reflecteix a la perfecció el que ella volia. Només entrant al lavabo pot viatjar al seu Canadà natal.