L’equip de Punt de Vista volem compartir amb vosaltres el procés de reforma d’un lavabo en el qual vam fer-hi un canvi 100% radical.

 

ABANS

Quan vam arribar a casa els clients, vam trobar-nos amb un lavabo extremadament petit. Tot quedava enganxat i, malgrat això, no disposaven de suficient espai per guardar tots els estris que el lavabo requereix. A més a més, cada vegada que els veïns del pis de dalt anaven al lavabo o es dutxaven, el soroll d’aigua que se sentia era horrorós.

DURANT

No era pas poca cosa la reforma d’aquest lavabo. Per a Punt de Vista era tot un repte i a nosaltres ens encanten els reptes. En primer lloc, vam insonoritzar les canonades que baixaven del pis de dalt, així aconseguíem reduir els sorolls. En segon lloc, calia fer una redistribució de l’espai total. En què va consistir? Al lloc on hi havia la banyera, vam posar-hi el vàter per poder guanyar espai. Vam posar la banyera al costat de la dutxa, cosa que ens permetia encabir-hi una banyera més gran (d’1,70 metres) perquè hi poguessin cabre bé. La banyera era incrustada a la paret, aprofitant que hi havia una columna. Com que la banyera i la dutxa estaven de costat, només calia posar-hi una aixeta de tres vies per poder fer ús de les dues coses.

La ceràmica de la paret del lavabo vam decidir posar-la de color blanc mate i amb un relleu que juga amb les profunditats. Vam escollir el color blanc, perquè el client ens ho va marcar com a premissa. Quant al mirall, vam fer una aposta arriscada però molt funcional: un vidre retroil·luminat, que permet fer ús del lavabo sense haver d’obrir la llum gran. Finalment, l’altre gran canvi va ser el moble de la pica, que era d’una sola peça i molt més gran. Amb aquest canvi solucionàvem el tema de la manca d’espai i, a més a més, resultava molt més fàcil de netejar.

 

DESPRÉS

El resultat final el podeu jutjar vosaltres mateixos. Vam aconseguir un lavabo completament diferent, modern, funcional i bonic.