Fa uns anys els rols familiars que imperaven a la societat eren molt diferents dels actual (afortunadament). Les dones passaven moltes hores a casa: cuinant, tenint cura dels fills, netejant…

Sovint, les cuines eren grans i en la majoria de cases hi havia una habitació anomenada safareig on es rentava la roba, s’eixugava i es planxava.

A dia d’avui, deixant de banda que els habitatges són més petits en la majoria d’ocasions, tant homes com dones passen molt poques hores a casa i en aquest poc temps han de fer moltes coses, entre elles: cuinar i netejar la roba. Per aquest motiu, cada cop més, es combinen les dependències de cuina i safareig. La rentadora té cabuda en moltes cuines i això facilita les tasques domèstiques.

A Punt de Vista ens encanta que després de les nostres reformes les persones tinguin la vida una mica més fàcil a la llar en el sentit que no hagin de dedicar tant de temps a les tasques domèstiques i que el puguin invertir en ells i en els seus.