Quan arribes a casa cansat de la feina, haver-se de posar a netejar fa mandra. Un dels espais que més mandra fa és el bany. Sempre hi ha algun racó on és complicat arribar-hi amb l’escombra, la mopa o la fregona. En aquells punts o cantonades que fan de mal arribar o el perímetre d’alguns mobles de difícil accés s’hi acaba acumulant porqueria. Això fa que, cada vegada sigui més complicat mantenir aquest espai net i que es vegi brut.

A banda d’aquests punts on costa arribar, sempre hi ha el típic moble suficientment baix com perquè l’escombra, la mopa i la fregona (i també la roomba) no hi puguin passar per sota. I per això, a sota d’aquells mobles baixos hi ha pols i porqueria per donar i per vendre.

Per evitar aquests punts de mal netejar, cada cop més apostem pels mobles suspesos a l’aire al bany. Des de Punt de Vista considerem que el lavabo, com a espai d’higiène personal que és, ha de ser molt fàcil poder-lo netejar en condicions òptimes i de manera eficient. El mobiliari de bany suspès a l’aire permet millorar les condicions de neteja de l’espai i per això hi apostem.

 

Tot seguit, us deixem alguns exemples d’aquest tipus de mobiliari. Segur que us encantarà!