Amb la calor que fa aquests dies segur que més d’un agraeix una bona remullada, amb calma, sota la dutxa. A l’hivern, quan fa més fred, una dutxa d’aigua calenta és ideal per entrar en calor. Però no només serveix per modular la temperatura corporal la dutxa. Els fisioterapeutes recomanen fluxos d’aigua calenta als llocs on tenim contractures.

Fa uns anys el dilema de molts era si posar dutxa o banyera: què era més còmode, què era més mediambientalment sostenible, què era millor per netejar…. A dia d’avui el debat s’ha traslladat a un altre terreny: quin tipus de dutxa volem. Segur que a molts us ha passat d’anar a algun lloc i trobar una dutxa amb poca pressió d’aigua o bé que raja per pocs forats i això fa que resulti incòmode dutxar-se. En alguns casos, hi ha telèfons de dutxa que permeten regular la manera en què surt el flux de l’aigua: per més o menys forats i en quines direccions.

A Punt de Vista darrerament estem apostant per la DUTXA DE PLUJA TROPICAL. A banda de ser de les propostes més innovadores del mercat té un grapat de beneficis i propietats que fan que aquells que la proven ja no en volen cap altra.

 

Preneu nota de perquè val la pena tenir una dutxa de pluja tropical a casa:

  • És una dutxa suau que té un efecte calmant i sedant.
  • Ajuda a eliminar tensions i estrés.
  • Transmet un efecte molt positiu al cos i a la ment.
  • Permet alternar fred, calent i tebi.
  • És ideal per preparar la pell per a fer-se un peeling.
  • És ideal per adequar el to muscular els minuts previs a un massatge.

 

Si voleu més informació sobre els tipus de dutxes de pluja tropical que podeu trobar al mercat, us animem a trucar-nos i us en donarem tots els detalls. Segur que hi ha alguna dutxa de pluja tropical que quedaria ideal a casa vostra!