Una de les reformes que més sovint ens demanen els nostres clients és la de la cuina. Us heu parat a pensar mai el grapat d’hores que hi passem? N’hi passem un munt, preparant àpats però sobretot netejant-la. Quan engeguem la reforma d’una cuina ho fem amb dues premisses: que sigui ben pràctica i que costi el mínim netejar-la.

 

I què vol dir això? Doncs, per una banda, que ens permeti cuinar el màxim de pressa possible i això passa per tenir-ho tot a ma i, per l’altra, evitar aquells racons que costen de netejar. És per aquest motiu que en la majoria de reformes de cuina que fa Punt de Vista hi posem calaixos enlloc d’armaris.

 

Motius:

  • Els calaixos ens permeten arribar a tots els estris que tenim guardats d’una manera fàcil i ràpida. Trobaràs en un tres i no res l’olla, la paella, la beguda o el menjar que estiguis buscant. A més a més, requereixen menys esforç físic i són ideals per a persones grans.
  • Estalvien temps de treball a la cuina: es triga menys a guardar la compra i els estris de cuina. Permeten tenir una cuina ràpida!
  • Fan que sigui molt fàcil visualitzar què tenim que un calaix.
  • En els armaris, sovint queda algun aliment arraconat que acaba caducant. Això amb els calaixos no passa.
  • Permeten guardar totes aquelles coses que en les tradicionals cuines d’armaris es guardaven en els mobles alts com els plats, vasos, tasses o tuppers.
  • Incrementen l’espai d’emmagatzematge. Tenim calculat que en l’espai en què hi cabien dues prestatgeries, s’hi poden col·locar quatre calaixos a diferents alçades segons la necessitat, aprofitant al màxim l’espai del moble.

 

I si amb tot aquest grapat de motius encara no us hem convençut que els calaixos guanyen la batalla als armaris en les reformes, mireu aquest vídeo. Hi veureu la comparativa de la preparació d’un mateix plat en una cuina amb calaixos i una amb armaris. Teniu clar que els calaixos guanyaran, oi?