A Punt de Vista entenem les cases com uns espais vius. Això vol dir que són uns espais que evolucionen al ritme que ho fa la vida de les persones que hi viuen. Amb el pas dels anys, les necessitats de les persones canvien i, en molts casos, el que comença sent un nucli familiar format per dues persones creix. Això és el que els va passar als protagonistes de la història d’un lavabo petit on no hi cabien.

 

La Laia i el Lluis van comprar-se un pis quan es van casar. Aquest pis tenia un únic lavabo. Al principi més que suficient per a tots dos. Amb el pas dels anys van ampliar família i, de cop i volta, aquell lavabo pràctic i funcional per a dues persones es va convertir en un petit espai de caos a compartir entre dos adults i dues adolescents.

girls-1673169_1920

Mentre les nenes van ser petites, el lavabo seguia funcionant d’allò més bé però ara que ja s’havien fet grans no els servia. Les noies es passaven llargues estones al lavabo empolainant-se i tenien mil i una coses per guardar al lavabo: cremes, la planxa dels cabells, maquillatge… Paral·lelament a això, la banyera on tan havien jugat les nenes de petites, cada cop resultava menys pràctica als pares ja que els costava entrar-hi.

 

És en aquest punt en què van adonar-se que el lavabo que tenien ja no estava a la mateixa sintonia que les seves vides i van apostar per reformar-lo. I què vam fer l’equip de Punt de Vista? Vam canviar de costat la pica per tal que quedés alineat en una mateixa banda el WC, dutxa i la pica. Així va quedar un espai més ample per poder circular. A més a més, ens va permetre posar-hi un moble alt i estret perquè les noies poguessin guardar-hi els seus productes. En conjunt, el disseny de l’espai és minimalista, amb la voluntat d’aportar amplitud a l’espai.

 

La Laia, el Lluis i les nenes estan encantades amb el nou lavabo. És pràctic, funcional i ràpid de netejar i a nosaltres ens encanta haver-los pogut ajudar amb una de les nostres reformes!