A Punt de Vista ens agrada fer servir material de primeríssima qualitat en les nostres reformes. Comptem amb els millors perquè volem que la vida útil dels productes que fem servir sigui tan llarga com es pugui.

Fem reformes i canvis que duren i, perquè això pugui ser així, cal que els productes que fem servir estiguin a l’alçada. Però no n’hi ha prou amb fer servir productes de primera qualitat per tenir garantida al 100% la seva durabilitat en unes condicions òptimes. També és importantíssim la cura que se’n té: cada quan es neteja i com es neteja.

Per això avui us volem donar quatre pistes sobre com es neteja un dels elements que podem trobar al 99% de les cuines del món: els marbres de la cuina. El primer que hem de fer és identificar amb quin material està feta l’enciamera: marbre, granit o Silestone.

 

Si està feta de MARBRE….

  • Has de saber que és un material noble i tou. És porós i això significa que pot absorvir algunes substàncies greixoses i àcides como li, vinagre o llimona.
  • Si les taques són recents, es poden treure amb una barreja especial.
  • La cura diària l’hem de fer amb un drap ecològic, aigua tèbia i sabó neutre.
  • No has de fer servir detergents abrasius perquè en poden espatllar la superficie.

 

Si està feta de GRANIT…

  • Has de saber que és un material noble molt dur.
  • Per la neteja diària has de fer servir una petita quantitat d’aigua amb un drap de microfibra.
  • Si vols fer neteja a fons, heu de fer servir un producte exclusiu per a netejar marbres.
  • Cal evitar l’ús de productes abrasius o àcids. Mai feu servir el vinagre.

 

Si està feta de SILESTONE…

  • Has de netejar-la amb Q-action, un producte fet amb sabons naturals que manté la brillantor, neteja tot tipus de taques, té PH dermoprotector per cuidar les mans i també porta components d’autoassecatge.

Així que, ja ho sabeu, identifiqueu quin tipus de marbre teniu a casa per poder-lo cuidar com es mereix!

Si voleu més consells Punt de Vista, feu-nos-ho saber i escriviu-nos