Avui tenim ganes d’explicar-vos un mig secret. Us volem explicar la premissa que aguanta la nostra filosofia de treball, de quina manera entenem les reformes dels espais i les llars.

Les cases, les cuines, els lavabos i tots els espais d’una casa són espais vius. I què vol dir això? Doncs vol dir que evolucionen al mateix ritme que ho fan les necessitats vitals de les persones que hi viuen. Oi que les necessitats que podem tenir amb 30 anys no són les mateixes que tenim als 60? Aquella banyera estupenda que omplíem cada dissabte per fer banyeres relaxants, quan ens fem grans no ens és gens pràctica. I aquells calaixos de la cuina, que per treure les cassoles hem d’ajupir-nos i treure mil estris abans? O aquell lavabo petit, que quan ereu dos a casa gairebé no feieu servir i ara se l’han apropiat les dues nenes i entre cremes, xampú i potingues ja no hi caben…

bany

En una casa amb el pas dels anys passen moltes coses: s’augmenta el nombre d’individus que hi viuen, es necessita més espai en segons quines dependències… Però hi ha una cosa que no canvia: a casa volem estar-hi bé. Volem que sigui un petit refugi on tot ens sigui fàcil i ens hi puguem sentir còmodes. Per això, a PUNT DE VISTA entenem les cases com uns espais vius que s’adapten a les nostres necessitats segons el moment vital en què ens trobem.

Ens apassiona trobar l’harmonia entre el ritme de la casa i de les persones que hi viuen!